MK-TECH - Fizioterápia és gyógyászati segédeszközök kisállatok számára.

Magamról

Az MK-Tech rövid története:
"3 éves korodban a játszótéren odaszaladtál egy vizslához, átkaroltad a nyakát és puszilgatni kezdted, el se akartad engedni!" – meséli anyukám.

Így kezdődött az állatszeretetem, azóta vannak kutyáim, egy tündéri lovam, és mindenhol az állatokat figyelem. Az első kutyám egy belga juhász volt, kezdetektől szerettem fésülni a bundáját, ápoltan, tisztán tartani Őt. Ez hozta az ötletet a kutyakozmetikához, 2008-ban elvégeztem az OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyamot.

Később úgy éreztem, ennél többet szeretnék tenni az állatok egészségéért, kerestem a lehetőségeket, segítettem menhelyeknek, kutyaiskolába jártam, ott hallottam a fizioterápiás tanfolyamról. Azonnal tudtam magamról, hogy a jövőben ezzel szeretnék foglalkozni, hiszen a beteg, sérült kisállatoknak segíthetek.
Beiratkoztam a következő tanfolyamra és 2013 júniusában végeztem mint kutya-fizioterapeuta, a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaságnál.

Az MK-Tech honlap ezt követően jött létre.
Amennyiben szimpatikusnak talál, kérem, tekintse meg a honlapom többi pontját is és jelentkezzen a megadott elérhetőségeim valamelyikén!